Skibriller er en viktig del av skiantrekket

26 juli 2021
Johanne Larsen

Skibriller er faktisk utrolig viktige for hvordan antrekket ditt ser ut i bakken. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal velge. 

Trenger man mer enn et par skibriller? 

De fleste har et par skibriller som man har i flere sesonger, men går det ikke egentlig an å sprite opp dette litt? Det er nemlig sånn at forskjellige typer briller passer til ulike skiforhold og værforhold, og derfor så kan det være utrolig praktisk å satse på å ha med seg mer enn et par på skiferien. 

Det kan med andre ord være praktisk å bygge seg opp en hel liten skibrillegarderobe bestående av flere forskjellige par. Da er du godt dekket hvis det skulle oppstå andre lys- eller værforhold enn de brillene du har er laget for, og du kan også enkelt friske opp skiantrekket ditt.

Skibriller topper stilen 

Det er nemlig sånn at skibriller er et av de elementene som gjør størst inntrykk. Det er selvfølgelig deilig å ha en lekker skijakke og flotte skibukser, men det er med skibrillene du virkelig kan leke deg med stil og uttrykk. Hvis du bare har et skinntrekk, kan skibrillene være en enkel måte å mikse det litt opp på, så man kan få forskjellige antrekk ved bare å skifte skibrillene. Det er nemlig en stor del av uttrykket, og farge, form og design er noe som kan gjøre en stor forskjell for helheten. Derfor er det ikke bare bare å velge skibriller, men i stedet skal du velge noe som du føler passer til din personlige stil, og den du gjerne vil være i bakken. Det kan man gjøre på flere måter.

Det er også lurt å velge skibriller som er komfortable og som sitter godt, så du er komfortabel når du skal kjøre. Det siste man vil bekymre seg om er skibriller som ikke sitter tett eller faller ned underveis i en vanskelig løype. 

Flere nyheter