Trenger virksomheten du jobber for en ny leveringsavtale?

15 september 2020
admin

Trenger virksomheten du jobber for en ny leveringsavtale?

Levering er alfa og omega for mange virksomheter. Enten du driver med import eller eksport. Eller kanskje begge deler eller ingen av delene. Kanskje har du lokal produksjon som du selger og sender internasjonalt til private kunder, eller kanskje du driver et PR-byrå som låner ut klær til magasiner og trenger øyeblikkelig levering av pakker ofte.

Kanskje hver dag. Uansett hvilken type virksomhet du jobber for er dhl norge et bra valg og mange får et godt og personlig forhold til den som kjører den ruta de ligger på.

Hvorfor hdl Norge og ikke andre firmaer?

Med dhl Norge kan du velge å sende mange forskjellige ting. Du kan sende vanlig pakke, dokumenter, gods og internasjonal forretningspost og det er rik mulighet for å bygge opp en god og lang relasjon med dhl Norge hvis du for eksempel er en virksomhet.

dhl Norge er rett og slett ledende innenfor leverings og et valg der pakkene dine, de dyrebare tingene du sender til kundene dine verden over, gode hender. Og man kan selvsagt også velge om man vil sende over natten eller man kan velge å sende normalt, med vanlig leveringstid. De lever opp til alle forventinger og gir alltid sinnsykt god service.

Den beste servicen på markedet

Jeg kjenner mange som jobber med ting der de har tett kontakt med frakt-firmaer og jeg kan slå fast at de aller fleste er mest fornøyd med dhl Norge. Det er som om de som jobber der og kjører rutene faktisk får lov til å kjøre de samme rutene hver dag, noe som gjør at de ofte bygger opp forhold med de kundene de henter og leverer hos. Det gjør arbeidsdagen deres og kundenes bedre og det skinner igjennom når det kommer til servicen de leverer og det teller faktisk utrolig mye.

Flere nyheter