Ta lappen i Ålesund

Ta lappen i Ålesund

november 3, 2019

Skal du snart ta lappen? Da kan de hjelpe deg hos Rogne Trafikkskule. De er en autorisert og profesjonell trafikkskole i Ålesund, som har stor erfaring med å undervise folk med alle nivå. Her kan du ta ditt førerkort under gode forhold og med undervisere som er utrolig kompetente, sånn at du er sikker på å få den beste treningen både praktisk og teoretisk. De er størst på føreropplæring i Ålesund og omegn i både de tunge og de lette klasser. De tilbyr altså opplæring for vanlig bil, men også i yrkesjåførdirektiv og andre transportrelaterte kurs. Samtidig har du også muligheten til å ta førerkort til moped her.

Så uansett om du skal ta førerkort til personbil, lære å kjøre moped eller ha opplæring som yrkesjåfør, så kan de hjelpe deg hos Rogner Trafikkskule. De tilbyr tilmed opplæring for bevegelseshemmet som er henvist fra leger eller lignende, og har selvfølgelig tilrettelagt skolen til at rullestolbrukere kan ferdes der uten problemer.

Til vanlig førerkort vil du komme deg gjennom fire trinn. Her starter du med et trafikalt grunnkurs, og heretter videre til undervisning i tekniske ferdigheter. Etter dette kommer du videre til trinn tre, som består av grunnleggende kjøring i trafikken, og til slutt har du fjerde trinn med avsluttende opplæring. Her kommer du gjennom alle teoretiske og praktiske ting som du må vite noe om når du skal ferdes i trafikken, og du lærer hvordan du blir en god og trygg sjåfør. Alt avsluttes selvfølgelig av en førerprøve, slik at du kan få bevis på dine kjøreferdigheter. Underveis vil du møte masse kompetente og erfarne undervisere på trafikkskolen, og de er der for å gi deg den beste opplevelsen på vei mot førerkortet. 

Du kan lese mye mer på deres nettside, eller du kan ta en uforpliktende snakk med dem allerede i dag.