Slik får du et velduftende hjem

31 mai 2021
Johanne Larsen

Et velduftende hjem er ikke bare praktisk når man skal ha gjester, det er også utrolig deilig å ha gode dufter i hjemmet som man kan variere mellom for ulike stemninger og humør. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan lese mer om hvordan du kan oppnå et velduftende hjem. 

Populære duftlys

Er det en ting som har vært svært populært de siste årene, så er det duftlys. De finnes i alle former og dufter, og mange av dem er til og med ganske eksklusive. De fleste av de store parfymehusene lanserer sine egne duftlysvarianter og dermed kan du ofte finne yndlingsparfymen din også som duftlys. I likhet med parfyme, består duftlys av olje, som gir duften og sprer den i rommet, når du tenner på lyset og den varmes opp.

Det som er positivt med duftlys, er at du på samme måte som du kan med en signaturduft når det kommer til parfyme på kroppen, kan gi hjemmet ditt en slags signaturduft også. Det kan du gjøre med duftlys, olje, eller kanskje til og med romparfyme?

Romparfyme

Et alternativ til duftlys, er romparfyme. Det kan man finne i alle mulige former. Det er utrolig flott og estetisk vakkert med duftpinner. De står i duftende olje, eller romparfyme, som så trekker inn i pinnene, som sprer duften rundt i rommet. Air Wick duftpinner finner du blant annet på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html

Det er ikke egentlig et nytt fenomen, selv om duftlys og romparfyme har fått ny popularitet. Filmstjerner fra Hollywoods gullalder som Vivien Leigh, var kjent for å ha en helt spesiell romparfyme i oljeform, som alle ville forbinde med henne – og gode minner. Vi mennesker forbinder nemlig minner og duft, og dermed kan romparfyme være et godt element for deg som gjerne vil skape gode minner i hjemmet. 

Flere nyheter