Sett stemningen med lamper og lyspærer

01 september 2021
Johanne Larsen

Lys er en viktig del av innredningen, og det er mange som undervurderer hva riktige lyspærer og lamper kan gjøre for boligen din. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke når du skal innrede med lys, det er nemlig noe som kan være avgjørende for hvordan hjemmet ditt fremstår – og for hvordan du opplever det selv. 

Innred med lys

Når man skal innrede, er det lett å bli opphengt i ting som møbler og nips. Lamper er som regel noe mange bare anser som en eller annen form for nødvendighet, men det er viktig å huske på, at lamper har en mye større funksjon enn bare det. Lamper er en viktig faktor i boligen din som ofte blir oversett, men her har du mye å vinne på å velge riktig. Lamper er ikke bare små skulpturer, de finnes i alle former og designs, og noen designerlamper bærer tung symbolverdi når man velger å bruke dem i boligen. Du kan med andre ord sette et personlig preg på boligen din ved hjelp av lamper og lyskilder, men det er også noe som i stor grad kan bidra til å sette stemningen.

Vi bor i et land der vi er avhengige av kunstige lyskilder store deler av dagen i mange måneder i løpet av året. Derfor er lamper kanskje ekstra viktige her, og hvilke lyskilder du velger, og hva slags lysstyrke du har i hjemmet, har utrolig mye å si. Derfor skal du sørge for å velge riktige lyspærer, når du skal få riktig lysstyrke i hjemmet ditt. 

Velg miljøvennlige pærer 

Det er også viktig at du velger lyspærer som holder lenge, og som er miljøvennlige. Det kan spare både deg og miljøet for unødvendig belastning. Når du velger lyspærer som bruker lite energi og som holder lenge, så slipper du å sløse med strømmen. 

Flere nyheter