Fordelene med nyslipt gulv

02 juni 2022
Johanne Larsen

editorial

Har du lurt på om det kanskje er på tiden å få slipt gulvene? Her skal vi sel litt nærmere på fordelene ved å få slipt gulvene, så du kan bestemme deg for om det er akkurat det du trenger for å friske opp boligen et par-tre hakk. Det kan nemlig gjøre svært stor forskjell.

Det ser renere ut 

Du har helt sikkert lagt merke til når det begynner å bli støvete på gulvene hjemme hos deg, kanskje er det en kaffeflekk du ikke rakk å tørke opp og et par smuler og støv. Det gjør at det umiddelbart ser skittent ut, fordi flaten ikke er ensartet og jevn. Når man vasker og støvsuger blir det med ett mye bedre.

Gulvslipning har sånn ca denne effekten bare ganger ti. Når man får slipt gulvene får man nullstilt flaten og får en helt ren og jevn overflate. Det kan ha mye å si for helhetsinntrykket av boligen din – gulvene dekker jo en stor flate.

gulvafslibning nordsjælland

Boligen får et nytt uttrykk 

Det har altså den fordelen at boligen din får et helt nytt uttrykk, i tillegg er det svært godt vedlikehold at man velger å slipe gulvene. Det gjør at de kan holde seg pene i mange år fremover hvis du tar godt vare på dem. Slipte gulv gir et jevnt og peng uttrykk, og det er kanskje akkurat det som skal til for at boligen din skal se litt friskere ut? 

Få profesjonell hjelp til gulvslipning 

Selv om det teknisk sett er mulig å slipe gulv selv, så er det en stor oppgave som krever ekspertise hvis man vil ha et godt resultat. På sider som Gulvkanonen kan du finne en oversikt over profesjonell hjelp til gulvslipning så du kan få et perfekt resultat som varer lenge – i stedet for å bruke tid, penger og krefter på å prøve å gjøre det selv. 

Flere nyheter