Få naturen inn i hjemmet med plakater

19 august 2021
Maria Laugesen

Grønne planter, naturmaterialer og farger fra naturen er tendenser som er veldig populære i nordisk innredning i dag. Det gir farger til hjemmet, og det skaper en flott balanse mellom ute og inne. Her får du tips til hvordan du kan få naturen inn i hjemmet på en stilig og praktisk måte.

Naturlige farger

Blomster og grønne planter er selvfølgelig en opplagt måte å få naturen inn i hjemmet. Men det krever plass på gulvet eller i vinduet, og det krever også at du vet hvordan man passer de. Heldigvis finnes det også andre løsninger dersom du ikke drømmer om et hjem fult av planter, men likevel vil dekorere med natur i hjemmet.

Du kan nemlig velge pynt og dekorasjoner i naturlige farger. Her er bilder og plakater en opplagt mulighet, fordi du kan velge mellom alle farger og designs. Det kan for eksempel være plakater med motiv av blomster, grønne planter, landskap, skog eller noe helt annet. Men det kan også være mer abstrakte designs med naturens farger i sentrum.  

Kombinere farger og uttrykk

Selvom mange er glad i det enkle og minimalistiske uttrykket, så kan det faktisk være utrolig flott å kombinere forskjellige farger og designs. Velger du plakater med naturmotiver, da har du en rød tråd som du kan følge. Du kan for eksempel kombinere plakater med motiv av grønne planter i forskjellige størrelser, eller du kan eksperimentere med designs i grønne, brune og blå nyanser.

På den måten skaper du noe personlig som passer presis for ditt hjem, og du kan få en veggdekorasjon som er helt unik. Ved å velge fargenyanser som passer sammen, unngår du et kaotisk utseende og bevarer et stilig uttrykk. Du kan også velge kun å bruke én plakat, som kan kombineres med andre dekorasjoner, farger på veggen eller andre ting.

Flere nyheter