Er bilbatteriet ditt klart til vinteren?

12 februar 2021
admin

Vinteren er hard for alle og bilen din er ingen unntagelse fra dette. Faktisk jobber bilen din mye hardere for deg om vinteren enn den gjør om sommeren, sørlig hvis du har en bil med et litt eldre batteri installert.

Mange vet ikke at biler kan miste opp mot 40% av kapasiteten i batteriet i bilen når temperaturen faller under frysepunktet og hvis bilen din har et batteri som er mellom tre og fem år, er sannsynligheten for at det gir opp ganske høy.

For alle biler sliter med kulda, men det å starte en bil etter en kaldt natt krever ekstra mye strøm fra batteriet i bilen og hvis kapasiteten er utfordret av både vinteren og alderen på batteriet kan det nesten bare gå galt.

Og hvem orker å styre med start-problemer en tidlig morgen med -15 grader ute?

Bytt batteriet til bilen din i tide

Vi kjøpte akkurat et nytt batteri på https://batterionline.no som vi skal ha installert denne uken, fordi det gamle batteriet ikke ville klart å kommet seg igjennom vinteren på en god måte. Men nå blir det bra.

Det er alltid en litt irriterende følelse når man er nødt til å investere i utstyr til bilen. I hvert fall hvis du spør meg. Det er ikke det jeg har lyst til å bruke pengene mine på, men det er noe vi alle sammen absolutt burde bruke pengene våre på.

For det å ikke bytte batteriet til bilen din tidlig nok, og i hvert fall nå som det er så kaldt ute, kan ha konsekvenser for deg somer mye mer irriterende enn å skulle betale for et nytt batteri.

Ingen orker at man sitter i bilen ved hytta og ikke an starte fordi batteriet har svikta. sannsynligheten for det er mye høyere med et eldre batteri, så hør på mekanikeren din og bytt i tide.

Flere nyheter