Velvære månedsplan

19 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Velvære kan være mange ting, og derfor er det ikke sikkert at din vei er den samme som noen andres. Her skal vi allikevel se litt nærmere på noen velværeting som du kan legge inn i en smart månedsplan, så du kan oppnå den velvære du ønsker og inkorporere det i en fast rutine. 

Nye måter å fjerne hår på?

Hvis du er blant dem som føler velvære ved å fjerne kroppshår, så er det heldigvis blitt mye enklere å få varige resultater på den fronten. Ved barbering skal man nærmest gjøre det hver dag for å opprettholde resultatet, og noen synes voks gjør vondt. Det finnes dog heldigvis laserbehandlinger som fjerner hår effektivt og skånsomt, og i noen tilfeller permanent. En månedlig hårfjerningsavtale, kan være en fin vei til velvære på månedlig basis for mange. Kombiner med farge av vipper og bryn eller en deilig hudpleietime. 

Hårfjerning

Skap din helt egen duftgarderobe 

En annen ting som gir velvære som det er mange som ikke tenker over, er duft. Vi mennesker har en tendens til å knytte følelser og minner til bestemte dufter, og derfor er det kanskje ikke så rart at parfyme og dufter er noe vi tiltrekkes av i særlig stor grad. Duftlys er noe du kan legge til på velværeplanen, og du kan kanskje ha noen forskjellige som illustrerer ulike stemninger, så du kan bruke dem til forskjellige anledninger for å fremprovosere følelser og stemninger. Det er mange muligheter.

Det samme gjelder for parfyme, man kan nemlig lage sin helt egen lille duftgardrobe, der man har et lite utvalg av signaturdufter å velge mellom. Kanskje illustrerer de ulike deler av ens personlighet? Ulike årstider eller stemninger? Det er mange muligheter, men med et lite utvalg, så blir det et ekstra lite tilbehør til klesgaraderoben – en slags prikk over i’en. 

Flere nyheter