Ny caravan til neste ferie?

03 november 2019
Maria Laugesen
Ny caravan til neste ferie?

Holder du på å planlegge din neste bilferie gjennom Europa eller til andre spennende destinasjoner? Eller er du kanskje bare glad i å utforske Norge i bil? Da er en caravan – også kalt en campingvogn – en absolutt må-ha for deg. Med en caravan trenger du nemlig ikke tenke på hvor du skal overnatte på turen din. Du har alltid med deg bagasjen og sengen din, og derfor får du full frithet og fleksibilitet med deg på turen. Det gjør din bilferie både enklere, billigere og ikke minst mer fleksibel, slik at du kan kjøre der du vil og når du vil det.

Hos Namsos Fritid tilbyr de et stort utvalg av caravans. Her finner du noen av markedets største og mest anerkjente merker som Dethleffs Nomad, Fendt og mange flere. De tilbyr et bredt sortiment av campingvogner som henvender seg til alle behov – uansett om du reiser alene eller med hele familien. Her er det noe for deg som kun trenger det grunnleggende i en caravan, og for deg som foretrekker en luksus løsning med masse ekstra tilbehør og smarte løsningr. Du kan få caravans med plass til alt fra 4-7 personer, og med forskjellig vekt og størrelse. Noen er utstyr med dobbeltsenger, mens andre har enkeltsenger, og du har muligheten til å velge mellom ulike designs når det gjelder spesielt kjøkken og bad.

Besøk nettsiden og finn din caravan i Namsos Fritid allerede i dag. Her er du alltid garantert høy kvalitet til veldig konkurransedyktige priser, og du kan virkelig gjøre noen gode kjøp til prisen. Samtidig får du en super service, og de hjelper deg gjerne til å finne den helt riktige caravan for deg og dine behov i dag. Da kan du bli helt klar for nye eventyr, og få deg en god reise-venn for de neste mange år.

Flere nyheter