Behandling av smerter ved kiropraktor

05 juni 2019
Maria Laugesen
Behandling av smerter ved kiropraktor

Alt for mange nordmenn sliter med smerter og symptomer fra muskel- og skjelletsystemet. Noen av de hyppigste problemer er gjerne smerter i nedre rygg, nakkesmerter og hodepine, ulike former for gigt osv. Disse problematikker er noe som kan undersøkes og behandles hos en kiropraktor med god effekt. De er nemlig spesialister på dette området, og derfor vil de både kunne hjelpe deg med en diagnose, en behandlingsplan og en prognose.

Først vil de høre på din sykehistorie og få informasjon om symptomenes type og varighet, din øvrige helse og andre faktorer. Heretter vil du få en dybdegående undersøkelse med relevante ortopediske og nevrologiske test, som hjelper til å stille diagnosen. Etterfølgende får dere en snakk om diagnosen, slik at du kan forstå problemet, og dere vil i fellesskap legge en plan for hva som skal skje. Det kan for eksempel være at du skal motta kiropraktisk behandling, eller at kiropraktoren vil henvise deg til andre undersøkelser som bildediagnostik, blodprøver eller lignende. På den måten kan en kiropraktor stille en diagnose for dine muskel- og skjelletsymptomer, og de kan sørge for at du kommer igang med det mest optimale behandlingsforløpet for deg.

Ønsker du kiropraktisk behandling i Trondheim, da har du flere forskjellige muligheter å velge mellom. Det finnes nemlig en del klinikker i området, men det er viktig at du velger en som har forståelse for din spesifikke situasjon. Hos Kiropraktor Kjell Georg Eilertsen vil du møte kiropraktorer med den nødvendige viten og erfaring til å hjelpe deg videre. De leverer behandling og diagnostikk på et utrolig høyt nivå, deres faglighet er helt i topp, og så sørger de for en behagelig og trygg opplevelse for alle pasienter uansett alder og problemstilling. Kontakt en kiropraktor i Trondheim i dag, og hør om de kan hjelpe deg med dine smerter og symptomer.

Flere nyheter