Spar på energien med LED

07 desember 2021
Maria Laugesen

editorial

Miljø og klima fyller mye i både samfunnet og media i dag, og mange er også personlig opptatt av å ta best mulig vare på kloden vår. Derfor gir det god mening å ta noen personlige valg som gjør noe bra for miljøet, og her bør du bl.a. se på ditt energiforbruk.

Tenk over energien i hjemmet ditt

Jo mindre energi vi bruker, jo mindre belaster vi miljøet vårt. Derfor bør du tenke over å redusere energiforbruket i hjemmet ditt. Det kan du gjøre på mange måter, og noen simple tips er:

 – Husk å skru av lyset når du ikke er hjemme eller forlater rommet

 – Skru av TV, kaffemaskin, høyttalere osv. når de ikke er i bruk

 – Bruk hvitevarer med god energimerking

Belysning står for en del av det samlede energiforbruket i hjemmet, og her er det veldig smart hvis du kan skifte ut lyskildene til mer energivennlige alternativer. Her er LED-teknologien førende, og kan spare deg for mye penger samtidig med at du gjør noe bra for miljøet.

LED til dine lamper

LED finnes i lyspærer, spots og mange andre lyskilder i dag. Det er derfor ikke vanskelig å få tak i, og det er faktisk heller ikke spesielt dyrt. Når man tenker på at du samtidig sparer penger på både strømregningen og på ikke å skifte ut lyspærene så ofte, så er det en enda større fordel.

image

LED-lyskilder er nemlig mer holdbare og ikke minst mer energieffektive enn tradisjonelle utgaver, og derfor kan du redusere ditt energiforbruk betydelig med LED. Det er en veldig simpel, billig og rask måte å minske mengden av energi som brukes på belysning i hjemmet, og så kan du samtidig få masse smarte og fleksible løsninger innen LED. 

Hos https://ledlyskilder.no/ kan du finne dine LED-lyskilder uansett hva du har behov for i hjemmet ditt.

 

Flere nyheter